banner728x90def
L4L

L4L RUN D2D

Op 18 september 2016 gaat de 32ste editie van de Dam tot Damloop van start. Nog geen kaartje? L4L heeft deelnemersbewijzen voor de Dam tot Damloop 10 Engelse Mijl (16,09 km) weten te bemachtigen.

Doe ook mee aan de run en meld je snel aan! Mobiliseer jouw kantoor, sectie, opleidingsgroep, commissie of (balie)bestuur om je te laten sponsoren en draag daarmee bij aan de ondersteuning van vakgenoten in nood.

Sponsors werven

Op onze pagina op PIFWorld, kun je heel gemakkelijk sponsoren werven! Vraag je familie, je sportclub, je vrienden om te doneren. En niet te vergeten; je collega’s die in ruil voor jouw zweetdruppels bij kunnen dragen aan de goede zaak. Zodra iemand geld stort komt dat, zonder enige aftrek van kosten, rechtstreeks terecht bij Lawyers for Lawyers en dat zie je direct op jouw actiepagina!

Wat doen we met het geld?

De opbrengst van deze Dam tot Dam-loop zetten we in om ons project voor advocaten in Turkije voort te kunnen zetten. Daarnaast starten we nieuwe projecten, bijvoorbeeld voor advocaten in Oost-Europa. Lees hier meer over onze acties.

Klik hier om je in te schrijven!

 

Download: Flyer D2D