banner728x90def
De Glazen Baliebol

De glazen Baliebol

Steenbok

22 december tot en met 19 januari.

Jij hebt gedurende de afgelopen periode vast wel ergens jouw steentje bijgedragen, Steenbok. Ook jouw kantoorgenoten hebben dat opgemerkt. Probeer in deze tijd niet te veel te bokken, maar neem een bokbiertje en geniet nog wat na van de zonnige zomer!

Waterman

20 januari tot en met 18 februari.

De kroegen zijn alweer even open, maar niemand weet voor hoe lang. Dus laat dat watertje staan en kies toch nog maar één keer voor bier. In de afgelopen periode heb jij het hoofd goed boven water weten te houden. Ook zonder zwemvest krijgen ze jou het komende kwartaal niet kopje onder. 

Vissen

19 februari tot en met 20 maart.

Jij vist de komende tijd in de juiste vijver, Vissen. De een na de ander sla jij aan de haak (zowel zakelijk als privé). Gooi die hengel dus maar uit!

Ram

21 maart tot en met 19 april.

Ram, voor jou is er de afgelopen tijd niet veel veranderd; ook dit kwartaal ga jij weer rammend hard! Ga zo door, jij weet precies hoeveel hooi jij op je hoorns moet nemen en ramt iedereen voorbij!

Stier

20 april tot en met 20 mei.

Het einde van een stiervervelende periode nadert. Het is tijd om de koe weer bij de horens te vatten en je veilige stal te verlaten. Er staat jou echt iets moois te wachten.

Tweelingen

21 mei tot en met 20 juni.                                                                                    

Ein-de-lijk kunnen jij en je favoriete collega elkaar weer – buiten de digitale omgeving om – treffen, Tweeling. Er is genoeg om over bij te kletsen en zoals altijd blijken jullie weer een perfecte match!

Kreeft

21 juni tot en met 22 juli.

Jij kunt je de komende periode weer lekker onder de mensen scharen, Kreeft. Hierdoor gaat jouw sociale leven eindelijk weer richting het door jou gewenste kookpunt. Loop niet te hard van stapel, anders brand je je scharen.

Leeuw

23 juli tot en met 22 augustus.

Dit kwartaal mag je best wat harder brullen, Leeuw. Jouw kantoorgenoten waarderen jouw leiderschap, dat hebben ze gemist. Realiseer je: jij bent de koning!

Maagd

23 augustus tot en met 22 september.

Het is tijd om die onschuldigheid weer van je af te gooien en er weer volledig voor te gaan. Iedereen vertrouwt volledig op jouw blauwe ogen. Maak daar gebruik van!

Weegschaal

23 september tot en met 22 oktober.

Na wat woelige jaren heb jij ten langen leste je evenwicht weer hervonden. Jij laat je niet zomaar uit het veld slaan en weet het komende kwartaal de balans goed te bewaren. Ga zo door!

Schorpioen

23 oktober tot en met 21 november.

Jouw pantser is niet te breken, Schorpioen. Jij weet uit elke moeilijke zaak de angel te halen. Pas je op dat je opmerkingen niet te stekelig worden?

Boogschutter

22 november tot en met 21 december.

Het komende kwartaal lijken jouw pijlen net zo doelgericht als die van Cupido en weet jij precies de juiste snaar te raken. De boog staat mooi gespannen, jij hebt alles op een rijtje!