banner728x90def
De Glazen Baliebol

Horoscoop 2023

Steenbok – 22 december tot 19 januari.
Komend jaar ziet er rooskleurig voor je uit, Steenbok! Je collega’s dragen je op handen en nieuwe cliënten liggen nu al aan je voeten. Over het halen van die urennorm hoef jij je dus geen zorgen te maken. Pak die “bok” dus bij de hoorns en ga ervoor dit jaar! Let wel op dat het succes je niet teveel naar het hoofd stijgt en zorg ervoor dat je IN je schoenen blijft lopen. Je wilt je collega’s natuurlijk wel te vriend houden!


Waterman –
20 januari tot 18 februari.
Waterman, iedereen heeft wel eens last van een dipje in januari, maar jouw winterdipje zal gelukkig maar kortstondig zijn. In februari voel jij je weer als (een) vis(sen) in het water! Maak het je voornemen voor 2023 om gewoon geen vervelende cliënten meer bij te staan en zelf vooral minder te klagen, dan komt alles goed!


Vissen –
19 februari tot 20 maart.
De Vissen kunnen dit jaar hun geluk niet op. Als jij jezelf voor 2023 voorneemt om minder alcoholische versnaperingen op de kantoorborrels (misschien wat meer water en een dry january?) te nuttigen, maak jij niet alleen jezelf, maar ook jouw collega’s een stuk gelukkiger! Met die nuchterheid – en de efficiënte tijd die je daardoor overhoudt – kan je wellicht ook Waterman leren hoe hij zich door het water moet navigeren.


Ram –
21 maart tot 19 april.
Ram, misschien wordt het dit jaar tijd voor het nemen van een sabbatical. Afgelopen jaar heb jij rammend hard gewerkt en daar pluk jij nu de vruchten van, maar dit is je niet in de koude kleren gaan zitten. Misschien heb je toch je vacht niet snel genoeg afgeschoren. Daarom is het tijd om dit jaar eens flink aan jouw eigen mentale gesteldheid te werken!


Stier –
20 april tot 20 mei.
Dit jaar wordt voor de Stier een bijzonder jaar. De sterren laten er (nog) niet veel over los, maar één ding is zeker: de ene na de andere verrassing komt op jouw pad, dus STIERlijk vervelen zul jij je in ieder geval niet!


Tweelingen –
21 mei tot 20 juni.
Tweelingen, jij kan dit jaar eindelijk een streep zetten onder die vervelende zaak die al jaren loopt. Hoe de zaak tot zijn einde komt zal nog moeten blijken, maar wat zeker is, is dat jij er zelf niet meer aan zal hoeven werken. Of hetzelfde geldt voor jouw BFF op kantoor – mensen zeggen dat jullie je als een tweeling gedragen – is nog maar de vraag. Denk dus goed na over de vervolgstappen die gezet gaan worden!


Kreeft –
21 juni tot 22 juli.
De sterren laten niet veel los over het verloop van jouw jaar, Kreeft. Duidelijk is wel dat er iets nieuws op je pad zal komen, een nieuwe uitdaging misschien? Denk goed na voor je jouw toga aan de wilgen hangt, het leven als bedrijfsjurist gaat ook niet over rozen! Gelukkig heb jij een hard schild en kan je wel een stootje hebben, dus ook dat zal helemaal goed komen.


Leeuw –
23 juli tot 22 augustus.
Leeuw, ook dit jaar kijkt iedereen vol verwachting naar jouw leiderschap. Hoewel haantje de voorste zijn jou goed ligt, is het ook goed om een ander eens de kans te geven. Een goed leider staat niet altijd alleen maar voorop te brullen!


Maagd – 23 augustus tot 22 september.
Dit jaar wordt het voor de Maagd tijd om een stapje harder te zetten. Verwachtingsmanagement is goed, maar nét dat stapje harder gaat jou dit jaar verder brengen, Maagd! Ook jouw collega’s zullen dit direct opmerken en jou daarom nog meer waarderen.


Weegschaal –
23 september tot 22 oktober.
Dry january is voor jou geen optie, Weegschaal. Met al die feestjes en borrels in het verschiet, moet je echter wel opletten dat je toch af en toe wat rust pakt. Een kater van drie dagen lang is niet voor de poes en de work lifebalance moet niet naar de verkeerde kant doorslaan!


Schorpioen –
23 oktober tot 21 november.
Voor de Schorpioenen wordt dit jaar een rustiger jaar dan 2022. Geen bijzonderheden, geen spannende uitdagingen, maar ach, dat is toch ook wel eens lekker? Tijd om de goede voornemens weer eens een kans te geven, je hebt toch alle tijd. Valkuil is wel dat je door al die tijd geen STEEK meer doet, maar een goede planning doet wonderen!


Boogschutter –
22 november tot 21 december.
Boogschutters kunnen zichzelf wel eens voorbij lopen dit jaar. Hoewel je stevig in je schoenen staat, overal voor te porren bent en jouw collega’s vol bewondering kijken hoe jij als een pijl uit de boog door het leven raast, is het echt niet erg om af en toe me-time te pakken. Slow is fast and fast is slow!