banner728x90def
Erretje

Vooruit kijken

foto-erretjeHet is nog niet zover, maar als u op uw tenen gaat staan, kunt u het nieuwe jaar al bijna zien. Vermoeid van het oude maar met enthousiasme voor het nieuwe kunnen we weer vooruit kijken. Maar wat gaat het ons brengen? Wat gaat u volgend jaar anders doen? Heeft u daar al over nagedacht? Belangrijke vragen om op de juiste plaats uit te komen. Of is verandering niet nodig en bent u precies waar u wilt zijn?

In mijn boekenkast heb ik een exemplaar staan van Alice in Wonderland van Carol Lewis. Alice weet in dat Wonderland niet waar ze heen moet. Ze roept de hulp in van de ‘grijnzende kat’. Ze vraagt hem: “Zou je me alsjeblieft willen vertellen welke kant ik op moet?” De kat antwoordt: “Dat hangt er voor een groot deel vanaf waar je naar toe wilt”. “Het zal mij een zorg zijn” zegt Alice. “Dan maakt het niet uit welke kant je op gaat”, antwoordt de kat. Een mooi verhaal dat goed het belang van vooruit kijken aangeeft. Kijk dus vooruit, bepaal uw doelen en maak deze tot een succes!

Maar eerst nog maar even hard buffelen om de rekening van de sint en zijn pieten (bewust maar even zonder kleur genoemd) te kunnen betalen. Want die zakken vol brandweerauto’s, barbiepoppen, WII’s en kleurpotloden komen natuurlijk niet voor niets. Wij wensen u mooie dagen!

Uw Baliebulletin