banner728x90def
Redactioneel

De Trend in het Arrondissement

In deze (nieuwe) rubriek attendeert de Baliebulletin-redactie haar lezers op vernieuwende, opvallende, bijzondere, eigenaardige, uitmuntende en/of extraordinaire trends in het arrondissement.

De Trend van het moment: ICON CLUB

Ja, Utrecht heeft de Oude Dikke Dries. En ja, Utrecht heeft de Nieuwe Dikke Dries. Utrecht-city kent ook tal van gezellige biercafés (bijv. Olivier) en wijnbarretjes (zoals VinVin). Maar wat is een wereldstad als Utrecht zonder een nachtclub/discotheek?

Juist. Dat is de reden dat ‘Icon Club’ in februari 2018 haar deuren heeft geopend in 030. Naar eigen zeggen een stijlvolle nachtclub om goed te feesten. Het is zelfs mogelijk om VIP-tafels te reserveren met ‘bottleservice’: ideaal dus voor kantooruitjes!

De nachtclub richt zich op een leeftijd van 25+ en zal voornamelijk ‘Urbanpop’ draaien. Voor de wat oudere confrères en collega’s: Urbanpop kwam op na het discotijdperk van de 80’s, denk hierbij aan Rihanna en Usher.

Kortom, de Utrechtse advocaat hoeft niet meer naar Amsterdisco maar kan voor een clubbin’ experience zich uitleven in de Icon Club!

Wat: Icon Club
Waar: Voorstraat 102 te Utrecht
Wanneer: Vrijdag- en zaterdagavonden van 23.00 tot 05.00 uur
Wie: Alle jonge advocaten (25-35 jr.) en niet-oudmodische partners (35+)