banner728x90def
Erretje

Wat is het jaar weer hard gegaan!

Wat is het jaar weer hard gegaan! Het was het eerste half jaar wel hollen of stilstaan maar vanaf de zomer toch wel vooral hollen. De markt trekt aan, je merkt het en hoort het overal.

Digitaal procederen is nog even uitgesteld door de rechtbank, althans voor de civiele praktijk. Maar binnenkort moeten we er toch aan geloven. Bent u erop voorbereid? Dat wordt leuk procederen zeg. Zou je een filmpje mogen indienen via Facebook met je pleidooi? Als dan de meervoudige kamer drie likes afgeeft, heb je de zaak gewonnen. Weg werkdruk bij de rechtbank.

In de redactie van uw BalieBulletin is hard gewerkt dit jaar. Na wat wisselingen hebben we weer een mooie redactie voor 2016 voor u. Als u een nieuwe leuke rubriek weet, dan horen we het graag. Ook kunt u advocatenmoppen indienen, voor onze nieuwe rubriek.

En heeft u al goede voornemens? Wij hebben er in elk geval twee! We gaan hard drinken op de Nieuwjaarsborrel op 7 januari 2016 in het Spoorwegmuseum. En op 18 maart 2016 gaan we naar de Jaarvergadering die samen met de Jonge Balie wordt georganiseerd met borrel en diner. Komt u ook?

En tot slot wordt er voor u een golftoernooi georganiseerd in 2016 waar de advocaten van onze balie Midden-Nederland zullen strijden om de eeuwige roem. Wordt vervolgd!

Mooie feestdagen en gelukkig nieuwjaar!

Uw BalieBulletin Redactie