banner728x90def
Erretje

Erretje

Hoe is het u de afgelopen periode vergaan? Hard gewerkt aan nieuwe ‘leads’? Rekening courant bij de rechtbank nog op orde? Genoten van de nieuwjaarsborrel en de jaarvergadering? Wij in ieder geval wel!

Het doet de BB redactie deugd bij u een volledig nieuwe website aan te kondigen. Deze is te vinden via: www.baliebulletin-middennederland.nl. Vanuit deze mooie en frisse nieuwe digitale omgeving zullen wij u blijven voorzien van alle relevante informatie aangaande de advocatuur. Wij zullen onze nieuwe digitale omgeving blijven vernieuwen om deze zo interessant mogelijk voor u te houden. Een briljante vondst was natuurlijk de advocatuurlijke moppentrommel. Helaas heeft deze nog maar weinig (lees: geen) bijval gekregen. Hebben advocaten geen humor? Is het tappen van moppen niet gepast? Of hebben de advocaten het simpelweg te druk? Nou, de redactie van het BB houdt wel van een schaterlach en geeft daarom het goede voorbeeld:

Een advocaat komt bij Petrus aan de hemelpoort. Petrus vraagt belangstellend hoe z’n leven op aarde is geweest. “Hmm” zegt de advocaat, “prima, maar wel een beetje kort. Duurde maar 44 jaar”. “Maar 44 jaar?” zegt Petrus. “Als ik je gedeclareerde uren bij elkaar optel moet je minstens 108 zijn”.

Het valt de BB op dat de advocatuur er in de moppen bekaaid vanaf komt. Dat moet natuurlijk anders kunnen! Kent u een positieve? Laat het ons weten en verdien onze onmetelijke dank en eeuwige roem.

Uw BalieBulletin Redactie