banner728x90def
Redactioneel

De Trend in het Arrondissement

In deze rubriek attendeert de Baliebulletin-redactie haar lezers op vernieuwende, opvallende, bijzondere, eigenaardige, uitmuntende en/of extraordinaire trends in het arrondissement.

Waan je voor een avond in tropische sferen

Ben je wel weer klaar met het vieze herfstweer en met 5 keer per week kletsnat regenen? Niet getreurd, want je hoeft nog niet helemaal afscheid te nemen van de zomer! Breng eens een bezoekje aan de Rum Club, waar je je weer helemaal in die tropische zomersferen kunt wanen. En 1 ding is zeker, dat gaat daar helemaal lukken. Als het buiten nog enigszins lekker weer is, kun je op het kleurrijke terras terecht en kijk je uit over de Utrechtse grachten. Maar bij de Rum Club is het niet erg als het te koud is om buiten te zitten, want binnen kijk je je ogen uit. Je vindt er interieur in allerlei bonte kleuren, tropische muziek en vooral heel veel (nep)planten.

Ook qua eten en drinken kom je bij de Rum Club niets tekort. Ze hebben allerlei exotische hapjes op de kaart staan om te delen, die worden opgediend op grote schalen. Bovendien kan je genieten van allerlei luxe (vrij sterke) cocktails. Deze cocktails kan je kiezen van een menukaart waar je geen genoeg van krijgt. Want wie wil er nu niet een cocktail die ‘You used to call me on my shellphone’ heet?

Kortom, de Rum Club is een stukje zomers paradijs in het hart van Utrecht. Dus trek je mooiste zomerse outfit uit de kast en zet je zonnebril op, want daar heb je vanzelf het gevoel dat het zomer is!