banner728x90def
Redactioneel

Het bureau van… Bart Endeman

Sinds kort maakt Bart Endeman onderdeel uit van het arrondissement Midden-Nederland. Per september is hij overgestapt van een kantoor in Haarlem naar SAP Advocaten in Amersfoort. Een nieuw kantoor en een nieuwe Balie. Dat betekent dus ook een nieuwe kamer en een nieuw bureau!

Bart heeft een ruime en lichte kamer voor zichzelf, en kijkt vanuit daar uit op het (nieuwe en kleurrijke) Amerena Zwembad. Zelf heeft hij alleen meer het gevoel dat het Amerena Zwembad uitkijkt op hem… Hij voelt namelijk constant de priemende ogen van de sportieve zwemmers in zijn rug, die vanaf de startblokken precies uitzicht hebben op zijn bureau. Op de vraag of hierdoor zijn (on?)sportieve schuldgevoel wat wordt aangetast bleef het verdacht stil.

Lichtpunt (en reden om niet constant naar het zwembad te hoeven kijken) vormt gelukkig de prachtige blikvanger die sinds deze week in zijn kamer aan de muur hangt. Tijdens de vrijmibo van vorige week kreeg Bart (voor hem zeer onverwacht) de wissel-nieuwkomers-trofee van SAP uitgereikt (zie foto). Dit 3D-schilderij – dat van nieuwkomer naar nieuwkomer wordt overgedragen – zal hij onder zich houden (en moeten verdedigingen tegen interne muiterij) totdat hij het kan overdragen aan weer een nieuwe kantoorgenoot.

Barts bureau is vooralsnog aardig clean en zijn dossierkast nog overzichtelijk. Met de toestroom aan letselschadezaken is het een kwestie van tijd voordat de kast zich heeft gevuld, en zijn bureau een echte puinhoop is.

Welkom Bart!