banner728x90def
Redactioneel

De Glazen Baliebol – horoscoop

WEEGSCHAAL (23 september – 22 oktober)

Jij hebt veel geborreld de laatste tijd. Tijd om weer wat balans in je leven te brengen. Wat meer sporten zou bijvoorbeeld niet verkeerd zijn, want de biertjes en bitterballen worden het komende kwartaal echt zichtbaar. Zwart kleedt af en je toga verhult natuurlijk veel, maar je collega’s vragen zich inmiddels wel af waarom je die de hele dag aanhebt (zonder bef).

SCHORPIOEN (23 oktober – 21 november)

Doe eens een keer wat aardiger, Schorpioen. Jouw stekelige opmerkingen vallen niet bij iedereen in goede aarde. De humor die je dacht te hebben? Think again. Ook op het thuisfront laat jij de nodige steken vallen. Steek wat meer aandacht in je relatie.

BOOGSCHUTTER (22 november – 21 december)

Jij schiet dit kwartaal zomaar eens wél een keer in de roos, Boogschutter.

STEENBOK (22 december – 19 januari)

Het kan toeval zijn dat er op kantoor een vacature openstaat voor exact jouw positie. Je collega’s mijden angstvallig jouw vragende blik. Weet je zeker dat je in de advocatuur op je plek bent? Of staat die wilgenboom niet voor niets naar jouw toga te lonken? In hoeverre verschilt jouw sterrenbeeld eigenlijk van een ram? Zelfs qua sterrenbeeld ben je vervangbaar, Steenbok.

WATERMAN (20 januari – 21 februari)

Waterman, jij voelt je overal waar je komt als een man in het water. Niet erg goed dus. Ze zeggen wel dat Watermannen briljante denkers zijn. Helaas is dat jou niet gegund. Weet je zeker dat je in de goede maand bent geboren? Je probeert namelijk wanhopig je hoofd boven water te houden. Dat gaat je komend kwartaal niet lukken. Zoek steun bij een Leeuw of koop een zwemvest.

VISSEN (19 februari – 20 maart)

Vissen, jij vist al een tijdje in de verkeerde vijver. Dit zal zich het komende kwartaal nog meer uiten. Tijd om je hengel ergens anders uit te werpen. Misschien vang je dan een keer geen bot. Niet bot bedoeld. Succes!

RAM (21 maart – 19 april)

Ram, wat ga jij rammend hard dit kwartaal. Pas je op dat je jezelf niet voorbij ramt? Neem je niet teveel hooi op je hoorns? Sla eens een borrel over en gun dat biertje aan Maagd (die kan dat namelijk wel gebruiken). In de sterren staat dat je af en toe een keer een pauze moet nemen, daarna kun je weer vooruit met de geit!

STIER (20 april – 20 mei)

Jij gaat een stiervervelende periode tegemoet. De e-mails van een bepaalde cliënt werken voor jou als een rode lap, waardoor je een rode waas voor je ogen kunt krijgen. Probeer de kleur rood te vermijden, blauw werkt rustgevend. En weet je zeker dat die neusring je goed staat?

TWEELINGEN (21 mei – 20 juni)

Jij en je favoriete collega zijn twee handen op één buik. Jullie begrijpen elkaar zonder woorden en vullen zelfs elkaars zinnen aan. Dit gedrag komt jullie collega’s inmiddels de neus uit, neem eens wat meer afstand en geef ook andere collega’s wat meer aandacht.

KREEFT (21 juni – 22 juli)

Heb je deze zomer iets te lang in de zon gelegen, Kreeft? Die zonnesteek komt je werk niet ten goede. Tijd om uit die vakantiesferen te komen en je weer onder de mensen te scharen. Die zaak waar je je al tijden zo’n zorgen over maakt, zal trouwens komend kwartaal het kookpunt bereiken. Maak je borst maar nat!

LEEUW (23 juli – 22 augustus)

Al dat gebrul op kantoor komt natuurlijk bij jou vandaan, Leeuw. Kom eens van je troon af en stel je eens wat nederiger op. Dat mag ook wel, want die rechtszaak die je gaat verliezen zal een behoorlijke scar bij je achterlaten. Maar maak je niet druk, het komt wel weer goed. Jij lost het wel weer op. #hakunamatata

MAAGD (23 augustus – 22 september)

Jij doet je veel onschuldiger voor dan je daadwerkelijk bent, Maagd. Al jouw collega’s denken dat jij nooit kwaad in de zin hebt. Tijd om het tegendeel te bewijzen en je kuisheid in dezelfde wilg te hangen als de toga van Waterman. Op de eerstkomende kantoorborrel, bijvoorbeeld? Meld je bij Ram voor tips.