banner728x90def
Het bureau van…

Het bureau van… Lisanne Brouwer

Ik ben begonnen in een andere kamer op dezelfde verdieping. Na 1,5 jaar ben ik verhuisd naar mijn huidige kamer, die een fijnere indeling heeft en een raam met openslaande deurtjes met een mooi uitzicht op de grote groene kantoortuin wat een beetje een bosachtige sfeer heeft. In de zomer zet ik de deurtjes wijd open zodat de zon lekker naar binnen schijnt.

Het voordeel van mijn kamer is dat het fijn is ingedeeld, met 2 ramen, waaronder dus mijn favoriete raam. Daarnaast heeft het een airco en veel kastruimte. Verder kan ik goed zien wie er op de gang lopen, wat mijn eeuwige nieuwsgierigheid ten goede komt.

Mijn bureau ligt op dit moment vol met dossiers en stukken welke ik gauw eens moet opruimen voordat de foto wordt gemaakt. Op jullie vraag of ik geordend ben zeg ik stellig ja! Al zou mijn bureau dus anders doen vermoeden, ik weet precies waar alles ligt.

Aan persoonlijke gezellige dingen heb ik wat kaartjes van oud-collega’s en vriendinnen staan, een gezellige mini cactus (afscheidscadeautje van een oud collega), een fotolijstje (met foto natuurlijk), een hele leuke mok met een foto van vriendinnen, een toga met roze binnenvoering voor de dames op kantoor, wat schoenen en een hele hippe deurmat met flamingo’s. Verder heb ik twee hele mooie (nep)planten. Oh, ja en een klein uiltje, om wat wijsheid bij te brengen ;). Last but not least, op de achtergrond van mijn scherm staat een foto van mijn lieftallige JB bestuursgenoten.

Foto Lisanne Brouwer