banner728x90def
Op het bureau van de orde

Interview met Ivonne Vrijmoed

Wie werkt er op het bureau, wie krijgt u aan de lijn als u het Bureau belt, wie achtervolgt u met e-mails over de CCV’s, wie is nu eigenlijk de behandelaar van uw klacht?

In deze rubriek een korte kennismaking met een medewerker van het Bureau van de Orde. Echt, net als voor advocaten geldt, geldt ook voor medewerkers van het bureau “Het zijn net mensen”.

 

In deze aflevering van het baliebulletin ontmoet u Ivonne Vrijmoed.

Wat is je functie bij de Orde van Advocaten:

Stafmedewerker Toezicht. Ik houd mij voornamelijk bezig met alle stagiaire aangelegenheden. Verder ben ik op het bureau de ‘vraagbaak’ voor als er iets met ons digitale registratiesysteem is. Doordat ik al wat langer bij de Orde van Advocaten werk (voorheen in het arrondissement Noord-Nederland) kan ik bij veel werkzaamheden bijspringen mocht dit nodig zijn.

 

Sinds wanneer werk je hier:

Sinds november 2021.


Wat deed je voor dat je hier kwam werken:

Ik heb hiervoor tien jaar bij de Orde van Advocaten Noord-Nederland gewerkt. Daarvoor ben ik een tijdlang beheerder geweest van een manege.

 

Waarom heb je de overstap gemaakt naar de Orde:

De manege werd verkocht en bij toeval ben ik terecht gekomen bij de Orde van Advocaten Noord-Nederland. Door een verhuizing naar het midden van het land kon ik toen gelukkig de overstap maken naar de Orde van Advocaten Midden-Nederland.

 

Hoe dacht je over de Orde van Advocaten voor je hier kwam werken:

Eerlijk gezegd had ik nog nooit van de Orde van Advocaten gehoord.

 

Is die gedachte juist gebleken:

Ik had er geen enkele gedachte bij.

 

Heb je een hobby waar je iets over kwijt wil:

Ik houd van hardlopen, (open water) zwemmen en fietsen. Ik ben net weer begonnen met trainen om de marathon van Amsterdam op 20 oktober a.s. te lopen. Dit keer loop ik de marathon voor Kika. Daar kan ik enorm naar uitkijken. Ik houd ervan om mijzelf sportief uit te dagen en dat te koppelen aan een goed doel. Ik heb mij al meerdere keren sportief ingezet voor de KWF en nu dit jaar dus voor Kika. Verder wandel ik graag met mijn hondje Max en vind ik het leuk om creatief bezig te zijn, alleen ontbreekt mij de tijd daar vaak voor. Uren shoppen vind ik ook heerlijk!

 

Is er iets dat je heel graag wil delen met de balie Midden-Nederland – dit is je kans:

Op het bureau werken wij met een heel gemotiveerd en gezellig team. We hebben een erg betrokken deken en adjunct-secretaris waardoor ik het werken op het bureau als heel positief ervaar. Er is altijd veel werk te verrichten, geen dag is hetzelfde. Het is fijn iets te kunnen betekenen voor de balie Midden-Nederland.

 

Wil je nog iets kwijt over het Baliebulletin:

Leuk dat er weer een baliebulletin is en ik hoop dat heel veel mensen het lezen.

 

Tip voor advocaten – hoe overleef je de Orde:

Zo erg zijn wij toch niet dat ik een tip moet geven om de Orde te overleven 😉

Wij zijn er voor u!