banner728x90def
Trend in het arrondissement

Trend in het arrondissement: Soirée jeu bij Boules & Bites

In deze rubriek attendeert de BalieBulletin-redactie haar lezers op vernieuwende, opvallende, bijzondere, eigenaardige, uitmuntende en/of extraordinaire trends in het arrondissement.

Jeu de boules werd in Nederland vaak geassocieerd met een spelletjesavond op de camping. Lekker een balletje gooien tijdens de vakantie. De jeu-de-boulesbaan wordt door de senioren ook beschouwd als de gezellige ontmoetingsplek. Bij de nieuwe hotspot in Utrecht combineren ze deze twee associaties met elkaar. Met het motto “keep on rolling” maakt Boules & Bites duidelijk dat de bar niet zomaar een bar is.

Gelegen aan de Oudegracht in een pittoreske kelder en het uitelijk vertoon van een bruine kroeg maakt Boules & Bites een huiselijke indruk. De perfecte plek om met je collega’s en vrienden de vrijmibo in te luiden. Het menu vangt aan met de spelregels van de populaire Franse sport, waarna er een uiteenzetting volgt van al het heerlijke comfortfood dat zij aanbieden. Van nachos tot shared dining, een avond met heerlijke bites en gerechten is gegarandeerd. Het assortiment aan drankjes kan ook als breed worden beschouwd. Zo is er voor de zythologen onder ons een bierbucket te bestellen maar kunnen de cocktaillovers eveneens hun hart ophalen.

Boules & Bites staat aldus voor gezellige ontmoetingsplek waarbij de borrel ook nog enige inspanning vereist. Dus kom uit je starre bureaustoel en beleef een gezellige soirée jeu de boules bij Boules & Bites!