banner728x90def
Redactioneel

De Trend in het Arrondissement

In deze (nieuwe) rubriek attendeert de Baliebulletin-redactie haar lezers op vernieuwende, opvallende, bijzondere, eigenaardige, uitmuntende en/of extraordinaire trends in het arrondissement.

Zomerse Kantoorevents.

Het tweede kwartaal van 2019 dendert door en de zomer is al bijna in zicht; hoog tijd voor een pre-zomer kantoorevent voor vele advocatenkantoren. Met een reguliere kantoorborrel zal je te weinig bieden aan (millennial) kantoorgenoten ten opzichte van een festival, zomerfeest of een terras-avond. Een keer wat anders organiseren dan de standaard zomer-kantoor-bbq?

De redactie van het baliebulletin zet wederom een aantal opties op een rij:

  1. Duurzaam bootje varen op de grachten doe je met de Utrechtse fluisterboten. Eigen proviandmand mee per bootje, en je kunt heerlijk genieten van een zomerse namiddag op het water. Wees er wel op tijd bij: de reserveringen bij mooi weer lopen storm.
  2. Wat is er meer zomer dan een potje jeu-des-boules? Inderdaad. Niks. En laat Utrecht nou de enige jeu-des-boules-bar hebben van heel Nederland! Een (sportieve) activiteit gecombineerd met een borrel: een gouden recept voor een geslaagd kantoorevent.
  3. Toch een bbq of borrel houden met kantoor, maar dan wel dat zomerse gevoel eraan willen toevoegen?
    1. Ga dan naar de Copacabajes in de voormalige gevangenis aan het Voetjes in het zand en cocktails in de hand gegarandeerd!
    2. Ga dan naar SOIA (Strand Oog in Al), heerlijk aan de waterkant waan je je met een speciaalbiertje aan de Utrechtse Costa del Sol.
    3. Ga dan naar ROOST. What’s in the name. Op een authentieke Zuid-Afrikaanse braai wordt gegrild wat je maar wilt! Althans bijna. Met een DJ die strakke beats verzorgt een ware ‘must’ voor (jonge) (hipster) advocaten.
Wat: Zomers Kantoorevent
Waar: Utrecht
Wanneer: Pre-zomer
Wie: Advocaten met Zomer in de bol