banner728x90def
Redactioneel

De Trend in het Arrondissement

In deze (nieuwe) rubriek attendeert de Baliebulletin-redactie haar lezers op vernieuwende, opvallende, bijzondere, eigenaardige, uitmuntende en/of extraordinaire trends in het arrondissement.

FoodFestivals: Food, én een beetje muziek, dans en theater ofzo.

Het Gin Festival, het FoodFestival in de Werkspoorkathedraal, TREK Utrecht en Lepeltje Lepeltje hebben al plaatsgehad. Maar aan het aantal FoodFestivals dat in ons arrondissement wordt georganiseerd lijkt maar geen einde te komen. Onze redactie zet een aantal FoodFestival-toppers voor jou op een rij die je niet wil missen:

  1. Vorkje Prik: een naar eigen zeggen foodfestival voor ‘lekkerbekken’ net buiten de stadsgrenzen, waar vinyl-dj’s keiharde platen spinnen. Niet alleen voor advocaten die met een gouden vork (weten te) prikken. Vorkje-Prik wordt gehouden 6 t/m 8 juli op het Berlijnplein (Leidsche Rhijn) bovenop het dak van de A2!
  2. Terrassen Festival: lekker borrelen en fijne deuntjes van een DJ line-up! Thema is deze keer: de Cariben. Altijd al met je collega’s in Hawaï-shirts cocktails willen drinken? Kom dan naar het Janskerkhof van 19 t/m 22 juli.
  3. De Parade: toegankelijk theater gecombineerd met lekker eten, silent disco en de befaamde draaimolen. De parade is een terugkerende zomertopper om je ‘start-up’ clientèle mee naar toe te nemen! Komt dat zien in het Moreelse Park van 27 juli t/m 12 augustus.
  4. Festival JOY: geniet van overheerlijke sushi en Asian streetfood. Voor de (niet zo) muzikale advocaten staat ook de karaoke-set garant voor super veel fun! Verwonder je van 31 augustus t/m 2 september in het Griftpark.
Wat: Foodfestivals
Waar: Utrecht
Wanneer: Zomer 2018
Wie: Doelgroep afhankelijk van het festival