banner728x90def
De Gouden Botervloot competitie

Hoetink Advocatuur

Baliebulletin komt bij u lunchen

Zo bladerend in voorgaande edities en de deelnemers aan de Gouden Botervloot Competitie overziend, kan de indruk worden gewekt dat vrijwel alle advocaten in ons arrondissement werkzaam zijn bij grote advocatenkantoren die gevestigd zijn in grote (uren)fabriek-achtige gebouwen. Maar de balie Midden-Nederland kent (gelukkig) een veel kleurrijker palet aan advocaten(kantoren), en daarom ging ik langs bij een bijzonder kantoor: Hoetink Advocatuur.

Hoetink Advocatuur is gelegen aan de Vecht. Oh, ver buiten Utrecht dus? Nee! Aan de bron van de Vecht, die officieel start vanaf de sluis bij de Bemuurde Weerd. Klanten (en vrienden) kunnen aanmeren per boot, hoe gaaf is dat?! Het kantoor is prachtig gelegen in een up-coming gedeelte van Utrecht. Volgens de Hoetinkjes wordt schertsend gesteld dat dit (mede) te danken is aan hun komst enkele jaren geleden…

Hoetink Advocatuur is een bijzonder kantoor met twee advocaten: Joost Hoetink en Desirée Hoetink-Huisman. Niet alleen man en vrouw c.q. echtgenoten, maar ook nog eens patroon-stagiaire. Maar met het toezicht zit het wel goed hoor. Het kantoor is gevestigd in een pand waar voorheen huiswerkbegeleiding werd gegeven en de inrichting is vrijwel in stand gelaten: vanaf een verhoging kan de werkvloer in de gaten worden gehouden.

Lunchen met z’n tweeën, zoveel voordelen. Bij binnenkomst staat de muziek al lekker aan. Geen lunchcounter met plastics, maar een lunchtafel zoals thuis. Verse boterham, met kaas, vlees of een zoet smeersel, kopje sap en thee. Prima lunchen!

Lunchtijdstip: 12:30 uur  

Eten: 8,5

Service: 8

Decor: 9