banner728x90def
De Gouden Botervloot competitie

HVG Law

Baliebulletin komt bij u lunchen

Foto HVG lunchOp een zonnige (bijna) lentedag stappen wij binnen in het Yin Yang Gebouw op het kantorenpark Rijnsweerd om eens te kijken hoe de broodjes bij HVG Law gesmeerd en gegeten worden.

We krijgen meteen een dienblad aangereikt. Heel even is er dan paniek: toch niet met ons dienblad langs de kleffe witte bolletjes en voorverpakte plakjes klaas? Maar niets is minder waar. We wanen ons in een lunchparadijs van een 4-sterrenhotel. De harde bolletjes met tonijnsalade en zalm, de warme sandwiches met tomaat en mozzarella, de gevulde salades met rosbief en de pan met soep voeren de boventoon. Er zijn zelfs specialiteiten zoals roggebrood met katenspek en roomkaas. Wat een verwennerij!

Voordat we kunnen plaatsnemen aan de gezellige ronde lunchtafels, moet er nog wel even afgerekend worden. Op het moment dat de kassa begint te rinkelen, komt er een HVG Law creditcard tevoorschijn. Wat voelen we ons toch in de watten gelegd. Overigens begrijpen we dan wel waarom de hardwerkende advocaat-medewerker aan de kale bruine boterham met jam zit.

Was de lunch ook een beetje gezellig? Jazeker, hartstikke gezellig. De lunch vond plaats op de dag van de verkiezingen. Oftewel: geen onzinpraat aan de lunchtafel, maar juist politieke stellingen en hevige debatten.

Chapeau HVG Law, de redactie komt graag nog een keer terug!

Lunchtijdstip: 12:00 uur  

Kosten: prijs op aanvraag

Eten: 8

Service: 8

Decor: 8