banner728x90def
De Gouden Botervloot competitie

Wijn & Stael

Baliebulletin komt bij u lunchen

wijnstael-botervlootOp een regenachtige maandag stappen wij (een beetje te laat!) binnen in één van de kantoorpanden van de advocaten van Wijn & Stael. 

Meteen een goede eerste indruk: twee grote lunchtafels vol gezelligheid! Bijna alle advocaten zijn al aangeschoven en zitten te genieten van de lunch. Ook hier hoeven we niet met ons dienblad langs de kleffe witte bolletjes en voorverpakte plakjes kaas. Alles wat je maar wenst staat op tafel. Ook de wel bekende avocado’s ontbreken hier niet.

Eenmaal aangeschoven aan de twee lunchtafels (lees: gezellig krap schouder aan schouder) blijkt ook dat deze lunch weer gevarieerd is, maar niet volledig biologisch. Men kan keuzes maken uit bijvoorbeeld een cracker met rauwe ham, avocado en een gekookt eitje of de doorsnee bruine boterham met hagelslag of pindakaas.

Genoeg over de etenswaren, was de lunch ook een beetje gezellig? Nou het is hartstikke gezellig als bijna veertig advocaten schouder aan schouder allerlei gebeurtenissen vertellen. Wel een minpuntje: we zijn niet uitgenodigd op vrijdag, terwijl er dan pannenkoeken op het menu staan. We nodigen ons hierbij dan ook uit om nog eens te komen lunchen op een vrijdag met pannenkoeken en niet te vergeten aan de lunchtafel in het dan in gebruik genomen nieuwe kantoorpand.

Lunchtijdstip: klokslag 12:30 (te laat = geen zitplaats)

Kosten: onbekend

Eten: 8

Service: 8

Decor: 8