banner728x90def
De Gouden Botervloot competitie

De Advocaten van Van Riet

Baliebulletin komt bij u lunchen

botervlootOp één van de warmste dagen in september zijn wij uitgenodigd om te komen lunchen op Rijnsweerd bij de Advocaten van Van Riet.

Klokslag 12 uur staan we in de lunchruimte en wordt de spanning opgebouwd. We zien alleen wat boterhammen, fruit en bestek, maar het beleg is nog een verrassing. We krijgen eerst uitgebreid uitleg van de gastvrouw over “de Van Riet Lunch”. De afgelopen maanden is deze lunch door menig medewerker uitgebreid geanalyseerd en bekritiseerd. De discussie over wel of geen avocado’s bij de lunch zou de boventoon hebben gevoerd.

Vervolgens worden we gewezen op de boterhamtip van vandaag: mozzarella, rucola, gegrilde paprika en balsamicodressing. Mmmm klinkt goed! Verder nog veel soorten vleeswaren en ook de mogelijkheid om gewoon een broodje met hagelslag of pindakaas te eten ontbreekt hier niet. De lunch is overigens volledig biologisch! Ook de Smaakpolitie zou gerustgesteld zijn nu op de (biologische!) vleeswaren de verpakkingsdatum vermeld staat. Dat iedereen met het eigen mes door de boter gaat, zien we dan maar even door de vingers.

We waren wat aan de vroege kant dus genoeg ruimte en tijd om onze boterhammen rijkelijk te versieren. Helaas geen dakterras dus geen lunch in de zon, maar de heerlijke cappuccino na heeft dat ruimschoots goedgemaakt.

Lunchtijdstip: tussen 12:00 uur en 13:00 uur

Advocaten/secretaresses: er is een gezamenlijke lunch

Kosten: onbekend

Eten: 7.5
Service: 7.5
Decor: 7.5