banner728x90def
De Gouden Botervloot competitie

Bruggink & Van Der Velden

Baliebulletin komt bij u lunchen

bruggink-van-der-velden-botervlootOp een regenachtige maandag stappen wij binnen in een prachtig karakteristiek pand in de binnenstad van Utrecht om de lunch bij te wonen bij BvdV.

We worden uiterst vriendelijk ontvangen. Een goede eerste indruk is het halve werk zullen we maar zeggen. Tijdens het wachten op de gastvrouw kunnen we al een blik werpen op de lunchtafel en dat ziet er goed uit: avocado’s en aardbeien voeren de boventoon. Het lijkt er dan ook op dat we niet met ons dienblad langs de kleffe witte bolletjes en voorverpakte plakjes kaas en vleeswaren hoeven.

Eenmaal aangeschoven aan de lange gedekte lunchtafel blijkt pas echt dat we met een zeer gevarieerde en bovendien gezonde lunch geconfronteerd worden. Zo kan men kiezen voor een speltcracker met rauwe ham (biologisch!), pesto en rucola of een knapperige boterham met kipfilet (biologisch!), hüttenkäse, snoeptomaatjes en avocado. Uiteraard is het ook mogelijk om gewoon een broodje met hagelslag of pindakaas te eten. Kort gezegd: voor elk wat wils! We kunnen wel stellen dat BvdV niet alleen de balans tussen werk en privé onmisbaar acht, maar ook een gezonde balans ten aanzien van de lunch.

Genoeg over de etenswaren, was de lunch ook een beetje gezellig? Nou het is hartstikke gezellig als bijna twintig advocaten vol passie vertellen over alle gebeurtenissen die in het afgelopen weekend hebben plaatsgevonden. Wel een minpuntje: de regen heeft ervoor gezorgd dat er na de lunch geen rondje meer gewandeld werd door het park. Iedereen dus weer snel aan de slag!

Lunchtijdstip: tussen 12:30 uur en 13:30 uur

Advocaten/secretaresses: er is een gezamenlijke lunch

Kosten: onbekend

Eten: 8

Service: 8

Decor: 8