banner728x90def
De Gouden Botervloot competitie

KBS Advocaten

KBS Advocaten gouden botervlootBaliebulletin komt bij u lunchen

Sinds kort is er een nieuwe redacteur die werkzaam is bij KBS Advocaten. Een mooi moment dus om weer af te reizen naar kantorenpark Rijnsweerd om eens te kijken hoe de broodjes bij KBS gesmeerd en gegeten worden.

We worden binnengelaten in een modern strak en kleurrijk kantoorpand. Lopend naar de lunchruimte zien we de medewerkers door de glazen wanden heen nog druk aan het werk. De lunch wordt geserveerd aan de bar. Een bar? Ja een bar, dat begint dus goed. Waar op vrijdagmiddag de biertjes en wijntjes koud staan, staan nu pakken melk en thee. Helaas geen verse sapjes of smoothies, maar een kopje vers gezette thee gaat er ook altijd wel in. Ook dit keer is de lunch weer echt Hollands: verschillende soorten brood, vleeswaren, kazen en ook het zoet beleg zoals pindakaas en (gekleurde) hagelslag mag niet ontbreken. Verder is ook het stukje fruit goed vertegenwoordigd. De lunch is prima en dan met name het verse brood dat nog heerlijk knapperig is. Punt van aandacht: helaas ook bij KBS geen biologische spinazie-smoothies of yoghurt met lijnzaad. Wel werd verteld dat er op donderdag een “harde broodjes met croissantjes lunch” is. Dat klinkt nog beter en de redacteurs komen daar graag nog een keertje voor terug.

De redacteurs kwamen lunchen op maandag en dat was – achteraf bezien – niet de beste dag van de week. De sectie gezondheidsrecht (de grootste sectie van KBS) had “sectie-lunch” met jurisprudentie in een afgezonderde ruimte. Dat was jammer, maar met het kleine clubje dat wel deel heeft genomen aan de reguliere lunch was het al met al erg gezellig. Voldaan en met een volle maag gingen de redacteurs zelf ook weer aan de slag.

Lunchtijdstip: tussen 12:30 uur en 13:30 uur

Advocaten/secretaresses: de secretaresses lunchen afzonderlijk van de advocaten

Kosten: onbekend

Eten: 7,5

Service: 7,5

Decor: 8

Ook meedoen aan de botervloot? Geef u op bij de redactie!