banner728x90def
De Gouden Botervloot competitie

Marxman Advocaten

Baliebulletin komt bij u lunchen

Bij vertrek vanuit het ordekwartier van Midden-Nederland komt de regen met bakken uit de hemel. Zonder er erg in te hebben, kruipt tijdens de treinreis naar Amersfoort al snel Gerard Cox in mijn hoofd: t’is weer voorbij die mooie zomer. Eenmaal in Amersfoort-Schothorst blijkt niks minder waar: prima weer en de zomer is in volle gang bij Marxman Advocaten.

Vanuit het station is het logo van Marxman al zichtbaar en ik weet meteen dat het met de lunch wel goed komt: de krokettenman stapt tegelijkertijd met mij de lift in. Bij binnenkomst word ik hartelijk ontvangen bij de receptie; ik word onthaald alsof ik de gastronomisch recensent van het NRC ben.

Al snel druppelen groepjes gewijs alle advocaten de gezellige lunchruimte binnen. Iedereen snackt op donderdag een kroketje weg, maar meteen wordt duidelijk dat er ook aan de vitamientjes wordt gedacht: van zomerse aardbeien en appels, tot kiwi’s en sinaasappels. Met die laatste schijnt één collega overigens wel ‘sproeigevaarlijk’ te worden.

Aan tafel wordt kort gevraagd naar een item in de te verschijnen nieuwsbrief; er wordt geantwoord dat het een ‘pareltje’ belooft te worden. Niet alleen uit de gesprekken aan tafel blijkt dat Marxman zeer actief is op social media. Nog voordat ik weer in Utrecht ben aangekomen hebben de marketing- en recruitmentafdeling mijn bezoek op ‘donderdag-krokettendag’ al op Linkedin en Facebook wereldkundig gemaakt.

Lunchtijdstip: 12:30 uur  

Eten: 8,5

Service: 8

Decor: 8