banner728x90def
Redactioneel

Introductie nieuwe redactieleden

Graag stellen wij de nieuwe redactieleden van het BalieBulletin aan jullie voor! We hebben drie enthousiaste nieuwe leden: Sheevani Bharatsingh en Wouter Dieks als schrijvers van onze artikelen, en Hajo Coumou als illustrator van de tekeningen die jullie vanaf nu terug gaan vinden in het BalieBulletin.

Sheevani Bharatsingh is sinds 2017 advocaat en heeft sinds een jaar haar eigen kantoor Bharatsingh Advocaten & Fiscalisten. In haar functie adviseert en procedeert Sheevani in uiteenlopende civiele zaken. Ook heeft Sheevani tijdens haar advocaatstage veel blogs geschreven voor diverse juridische platforms. Sheevani kijkt uit naar het schrijven van juridische en niet juridische blogs voor de BalieBulletin Midden-Nederland.”

Vanaf 2010 is Wouter Dieks als advocaat werkzaam. Eerst binnen het arrondissement Gelderland, maar een half jaar geleden is hij naar ons arrondissement overgestapt. Wouter is als advocaat verbonden aan de politievakbond ACP te Baarn. Als advocaat staat hij met name politieagenten bij, maar hij heeft ook intern een adviserende functie. Wouter houdt zich voornamelijk bezig met het arbeidsrecht, ambtenarenrecht en sociaal zekerheidsrecht. Verder is hij lid van de bezwaaradviescommissie van de Nationale Politie. Ook verzorgt hij veel juridische cursussen. Zijn nieuwste nevenfunctie is dus redactielid van dit BalieBulletin.

Hajo Coumou (52,5) begon in 2001 zijn leven als advocaat bij de Utrechtse balie. Van 2004 t/m 2022 maakte hij een uitstap naar Gelderland. Nu is hij weer terug in Midden-Nederland als advocaat bij Ariëns Advocaten Amersfoort. Hajo doet zaken op de gebieden van ondernemingsrecht en erfrecht. Zijn creativiteit kan hij kwijt in zijn tekeningen. Hij is nu illustrator bij ons BalieBulletin.

Samen met de huidige redactie zullen zij er alles aan doen om jullie ieder kwartaal te voorzien van het BalieBulletin. Wij kijken ernaar uit om samen met onze nieuwe redactieleden aan de slag te gaan en jullie van de beste content te voorzien!