banner728x90def
Redactioneel

Nieuwjaarsgroet BalieBulletin-commissie

Beste collega’s van de Balie Midden-Nederland,

“Confraterneel”, “Het bureau van…”, “De gouden botervloot” en “Nu ik dan peremptoir ben gesteld”. Wat hebben deze op het oog willekeurige kreten met elkaar gemeen? De ouder(e) garde onder ons weet het antwoord op deze vraag: het betreffen allemaal voormalige rubrieken van het BalieBulletin! Inmiddels hebben nieuwe rubrieken zoals “De Manchetknoop”, “De glazen bol” en “De trend in het arrondissement” hun intrede gedaan. Het kwam de BalieBulletin-commissie echter ter ore dat de oude rubrieken toch wel gemist worden…

Was alles voorheen dan inderdaad beter? Zo’n conclusie kan en wil de commissie uiteraard niet trekken, maar zij heeft zich ook niet ongevoelig getoond voor jullie subtiele verzoeken tot herintroductie van de voormalige rubrieken. Nu ligt er een nieuw jaar voor ons: 2023. Een jaar waarin de commissie het goede voornemen heeft verschillende edities van het digitale BalieBulletin uit te brengen, met daarin zowel oude als nieuwe rubrieken. Wie weet staan we binnenkort dus bij jouw kantoor voor de deur om het niveau van de kantoorlunch te testen (“De gouden botervloot”), constateer je ineens dat jouw to do list in het weekend alleen nog maar uit bezoekjes aan leuke hotspots in de omgeving bestaat (“De trend in het arrondissement”) of ontvang je onverwacht een peremptoirstelling (“Nu ik dan peremptoir ben gesteld”). Ons advies: laat het lekker gebeuren. Happy new year!

Namens het bureau van de orde verwijzen we jullie graag naar de uitnodiging voor de nieuwjaarsborrel,

Met hartelijke groet,

de BalieBulletin-commissie

 

PS Ben je als advocaat werkzaam in ons mooie arrondissement, heb je een meer dan gemiddelde affiniteit met het schrijven van (serieuze en ludieke) stukjes en houd je van gezelligheid? Meld je dan aan voor de BalieBulletin-commissie, want wij zoeken nog extra commissieleden!