banner728x90def
Redactioneel

Voorwoord

Klik hier voor het interview met Frederique Broeders 

Beste collega’s van de Balie Midden-Nederland,

Ja, jullie hebben een tijdje niets van ons gehoord. Ongehoord, we know. Ook wij hielden ons een tijdje gedeisd om vervolgens als een feniks uit de as te kunnen herrijzen. Treur dus niet langer: vanaf nu ontvangen jullie ieder kwartaal weer een BalieBulletin in je mailbox!

Voor de nieuwkomers in het arrondissement of een ieder die na de coronaperiode niet (meer) weet wat het BalieBulletin inhoudt: het BalieBulletin is een digitale nieuwsbrief die 4 keer per jaar door de Orde van Advocaten Midden-Nederland wordt verstuurd. Het BalieBulletin bevat nieuwsitems, artikelen en personalia van en voor de advocaten in het arrondissement. Een deel van de artikelen is informatief van aard en gaat bijvoorbeeld over vergaderingen van de Orde, beëdigingen en kantoorverplaatsingen. Een ander deel van de artikelen heeft meer tot doel om te amuseren, althans dat wordt gepoogd. Zo wordt een nieuwsbericht in de rubriek ‘De Manchetknoop’ à la de Speld op een ludieke manier verdraaid en bevelen wij jullie in de ‘trend in het arrondissement’ bijvoorbeeld een in onze optiek leuk bekend of nieuw restaurant aan. Een laatste deel van de artikelen gaat over collega’s die via één van de rubrieken ‘Het bureau van…’ of ‘Mijn eerste keer…’ aan jullie geïntroduceerd worden.

Wij hebben er zin in om jullie via het BalieBulletin weer van informatieve en ‘leuke’ artikelen te voorzien. De tijd van meer amusement in ons arrondissement is weer aangebroken!

Met hartelijke groet,

de BalieBulletin-commissie

PS Heb je een ludieke vraag voor een nieuwe ‘Help!-rubriek’, ken je een goede striptekenaar die graag naam en faam in het arrondissement wil maken of wil je je mede-Baliegenoten attenderen op een bijzondere gerechtelijke uitspraak? Neem dan contact met ons op!