banner728x90def
Ordenieuws

TOGA Golftoernooi 25 oktober 2017, golfclub Amelisweerd

Vorig jaar een groot succes, nu tweede editie in nieuwe opzet.

Vanaf ongeveer 15.00 uur slaan we in flights van 4 af met als spelvorm Texas Scramble: nadat iedereen van de flight heeft afgeslagen wordt steeds de best liggende bal gespeeld tot en met het uitholen. Dat is een snellere spelvorm en geeft teamspirit. We lopen slechts 9 holes zodat de eerste flight zo rond 17.00 aan de borrel kan. Je kunt je individueel opgeven, maar je mag je ook als team van vier spelers aanmelden. Leuk met kantoorgenoten of opleidingsgroepje. Voorwaarde is dan wel dat er iemand captain is met een lage handicap. Wij zullen de uiteindelijke indeling verzorgen. De rechtelijke macht (ZM en OM) is ook uitgenodigd mee te spelen.

Na het golfen: borrel, prijsuitreiking en diner. De wisseltrofee staat voor het beste team ter beschikking!

De kosten voor borrel, diner en prijzen bedragen: € 50,=; ben je geen lid van Amelisweerd dan komt daar nog een greenfee van € 25,= bij.

Kun je niet (goed) golfen maar vind je het wel leuk om dat (beter) te leren dan kun je deelnemen aan de clinic. Voor ongeveer € 35,= kan er tussen 15.00 en 17.00 uur getraind worden met een pro, daarna sluit je aan bij borrel en diner. Prijs clinic is afhankelijk van het aantal deelnemers. Na aanmelding ontvang je de exacte prijs van de clinic.

Meld je (met vermelding van uw evt handicap en ‘wedstrijd’ of ‘clinic’) aan bij: togatoernooimn@gmail.com. De plaatsen zijn beperkt, dus doe dat zo snel mogelijk!

Betaling van de kosten kan op de volgende kantoorrekening ovv van ‘togagolftoernooi’: NL04ABNA0554274493 van Starmans en Lamers advocaten; ontvangst van de betaling completeert de inschrijving.

Graag tot 25 oktober 2017!

Namens de organisatie Bas Le Large en Charles Starmans