banner728x90def
Ordenieuws

Uw nieuwe deken

Foto dekenMijn naam is Bas Le Large en ben vrijdag 31 maart gekozen tot nieuwe deken in het Arrondissement Midden-Nederland en volg daarmee Tonco Roest Crollius op die de afgelopen drie jaar deken was. Ik heb er ongelofelijk veel zin in om aan de slag te gaan.

Ik ben dit jaar twintig jaar advocaat. Ik zat de afgelopen zeven jaar in de Raad van de Orde, eerst als lid, toen met de portefeuille Handelsrecht, vervolgens de portefeuille Stagiaires en de afgelopen jaren was ik waarnemend deken. Ik ben daarnaast advocaat partner bij Bruggink & Van der Velden Advocaten Belastingadviseurs in Utrecht centrum. Mijn specialisatie is Vastgoed.

Vrijdag 31 maart zijn Frouke Vlaskamp, Rogier Karskens en Tonco Roest Crollius afgetreden uit de Raad. Toegetreden zijn Elisabeth van der Schalk, Jurriaan Verduijn en Frédérique ten Berge.

Ik ben getrouwd, heb twee zoontjes, woon in Utrecht en in mijn vrije tijd houd ik me bezig met golfen, skiën, zeilen, voetbal, kunst, auto’s en muziek. Ik speel drums. U kunt mij bereiken via het Ordebureau.